Jul 26, 2012

MANCHESTER CITY VS MALAYSIA ( TIKET RM10.00)

Baru lepas dengan perlawanan ARSENAL VS MALAYSIA .. 2-1
lepas nie, 30 JULY boleh lah kita semua tonton MANCHESTER CITY vs MALAYSIA
Sape yang nak tengok kat stadium ANGKAT JARI kaki..ERRR???? JOM ramai-ramai kita pi sana mehh..




JOM BELI TIKET MANCHESTER CITY VS MALAYSIA 



HARGA TIKET : RM10 (SEMPENA SATU MALAYSIA)




Dari harga :

RM 108 = RM10 
RM 68   = RM10 
RM58    = RM10 





 Ini lah tiket yang aku sempat rembat tadi..Setelah kawan aku memberitahu lokasi penjualan tiket ini. nasib baik lah banyak lagi..tak percaya.. nampak tak di situ tertera harga RM10.00 =)






Siapa cepat dia dapat lah ye seat yang best2.. Tapi oleh kerana aku dah lambat.. aku dpt tiket yg harga nye RM 68 = RM10 (Gelak sikit..hahahaha)

JADI LAH DARI "MELEPASSSSSS"

Jul 21, 2012

Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan ;)