Sep 10, 2013

EAT WHATEVER YOU WANT and DO NOT DIET..




Totally me.. foods lover.. semua nak makan and nak try ..
SPORT ? NEVER !
Thanks to people who can understand my hobby..
so kena cari future husband yg rajin lah nak layan tekak kau.. ( berangan .. mcm Barbie.. puihhhhhh )






E


Sep 9, 2013

Bersyukur dengan apa yang ada,TAPI usaha mengubah NASIB !!

Dear my Heart

9 September 2013,

Dalam hidup ni,. Semakin aku sedar yang aku masih tak ada apa - apa.
Semester 5 akan bermula dan aku hanya perlu focus.. study hard and smart.. lepas tu practical.
dan kalau ada rezeki,.. Master akan menjadi reward diri selepas tamat Degree nie..
selagi mana aku boleh bljr aku juangkan.. 


Alhamdulillah, mak ayah yg tanggung utk sekolah kan aku dr kecik..
apa yg aku ada,hanya result exam sebagai bukti.


x mudah untuk menjadi ibu dan bapa..
bukan senang nak senang..

bersyukur dengan apa yang ada.. TAPI USAHA UTK UBAH NASIB DIRI..
aku berSyukur dengan keluarga yang aku ada..
Tak pernah kurang beras dan lauk kt rumah..

Ya' Allah .. BESAR NIKMAT MU


aku bahagia aku ada Mak Abah dan Family yg memahami..




"Bersyukur dengan apa yang ada,TAPI usaha mengubah NASIB..!! "



Marah kan katil , nyamuk di persalahkan..

INI AKU MARAH..
AKU MARAH BETUL..
BENDA NI SELALU JADI KAT DIRI AKU...


CEIHHHHHHHH..  poooo dahhhhhh



Sep 8, 2013

i just have Mak,Abah and my Family..

Assalamualaikum...

Dalam hidup ini.. aku xkan matang kalau xde Mak..
Ya Allah, lindungilah sahabat baik aku ini..
Dia yang sanggup layan kan cerita aku ;)
terima kasih Mak and Abah..







NOTA BERKAKI :

 Last semester in Uitm Bandaraya Melaka .. lepas ni practical lah bebeh.. lepas tu..??
( Master) .. bOleh kah saya.. hahaha.. (gelak sikit tanda boleh )
IN SYA ALLAH


Do as you like ..



Assalamualaikum ..

Dear people plz use ur brain capacity in order to help urself by not showing ur stupidity.

kdg2 kita brcakap tak fikir langsung orang tu tua ke muda,
yang kita tahu "kita salah pun,kita nak menang "


Dalam hidup ni, x ada benda Free ! 


Every single thing in this world u need to pay.. if u get freebie is considered as credit . never take for granted,..so if u can live with freebie, is pleasure for u .. do as you like ;)