Dec 14, 2014

YELLOW BY COLDPLAY





An old song, but I never get bored !


YELLOW BY COLDPLAY




Look at the stars
Look how they shine for you
And everything you do
Yeah, they were all yellow


I came along
I wrote a song for you
And all the things you do
And it was called 'Yellow'

So then I took my turn
Oh what a thing to have done
And it was all yellow


Your skin, oh yeah, your skin and bones
Turn it to, to something beautiful
Do you know? You know I love you so
You know I love you so


I swam across
I jumped across for you
Oh what a thing to do
'Cause you were all yellow

I drew a line
I drew a line for you
Oh what a thing to do
And it was all yellow


Your skin, oh yeah, your skin and bones
Turn it to, to something beautiful
D'you know? For you I'd bleed myself dry
For you I'd bleed myself dry


It's true
Look how they shine for you
Look how they shine for you
Look how they shine for

Look how they shine for you
Look how they shine for you
Look how they shine

Look at the stars

Look how they shine for you
And all the things that you do




Dec 13, 2014

Break a leg !





ENDEAVOUR
ENDEAVOR

No matter either in US or UK spelling , all you need is focus and achieve your dreams



TRYING HARD TO DO SOMETHING !

BREAK A LEG !


Kata- Kata yang tak terkata

Hai ! Tulis menurut hati yang tengah bahagia and sekarang baru ada masa nak post :)




Turun Naik,
Senyum !


Susah Senang.
Ketawa !


Baik Buruk,
Terima !


Kalah Menang,
Adat !


Bahagia Derita,
Ujian dr Nya !


Dec 12, 2014

Trust your dreams, Trust your Heart !

I am failure,
But not all the time,
I made a mistake,
Then I'm recovered.
I am down to earth,
I am small,
I am nothing,
But I know,
Allah Plans is greater,
He knows better,
I Believe in Allah.


AL-BAQARAH, 2:216

"Fighting has been enjoined upon you while it is hateful to you. But perhaps you hate a thing and it is good for you; and perhaps you love a thing and it is bad for you. And Allah Knows, while you know not"


Thus, i know..  In our life, we can't have both. To win some,  I need to lose some. You need to choose what is the best for you. At one point, you may feel regret , but trust yourself. 







"Trust your DREAMS ! Trust Your HEART "



x

Berita Harian 9 DECEMBER 2014 . Vice Chancellor Achievement Award




Terkejut dapat gambar ni through whatapps !
dah lah hantar gambar ni then kawan aku tulis " ohhhh anak hassan ali"
aku punya tergelak lah. Ye lah , Prof. Dr Sahol Hamid share gambar ni dekat FACEBOOK. Aku pulak dah lama xde FB, tak tahu lah cerita. Nasib baik lah kawan aku hantar.

Balik Dari kelas, aku terus beli Berita Harian . nak tengok gambar aku dalam paper. Walaupun muka excited and senyum lebar. tak kisah lah. 



Terima Kasih Berita Harian untuk post ni :)

Alhamdulillah . SYUKUR ! Merasa untuk mendapat "Vice Chancellor Achievement Award"




Konvokesyen Uitm yang ke 81 . Flying colours !

Assalamualaikum/ Salam Sejahtera ( aceceh. ingat pembaca berita)


Sebenarnya nak share my precious my moment since 2104 is going to end less than 30days !
Recently, im just graduated in Bachelor Business Administration ( Finance) (BM222).
Alhamudulillah segalanya di permudahkan, and aku beryukur sangat result pun cemerlang walapun CGPA bukan 4.00 tapi aku dapat merasa anugerah naib canselor .

Uitm Bandaraya Melaka, banyak memberikan kekuatan dari segi fizikan dan mental. Kalau tak, mesti susah untuk aku survive master in finance dekat UPM skrg ni.. hehe

Thanks Uitm diHatiku, Forever Uitm walapun Master aku buat di Universiti Putra Malaysia. Tapi, x bermaksud aku tak sayang Uitm okay :)


Merasa jugak pakai selimpang pink ni. Impian aku dari dulu. Alhamdulillah for the Anugerah Naib Canselor.



Kelas ramai sangat perempuan, so seketul lelaki pun tak de .. hahaha



My nyawa  ! sayang sangat dekat korang. RINDU Nak buat projek makan. Tapi nasib baik korang selalu datang KL and aku selalu g Melaka. So, projek makan tetap dapat di makbul kan walaupun bukan selalu.. ( Wishlist nak makan: bubur london, yong tau foo batu berendam, coconut shake, jonker 88 and banyak lagi )


#konvokesyenuitm81 
#UITMDIHATIKU